Crinkle cookies
Ingrediente:
- 115 g unt nesărat (topit)
- 100 g zahăr alb
- 100 g zahăr brun
- 2 ouă
- 1 esență de vanilie
- 230 g făină
- 60 g pudră de cacao
- 1 pliculeț praf de copt
- 1 vârf de sare
- 1/4 linguriță bicarbonat de sodiu
- 60 g zahăr pudră
Mod de preparare: Se mixează untul și zahărul alb. Se adaugă zahărul brun, ouăle și esența de vanilie și se amestecă. În cele din urmă, se adaugă și restul de ingrediente: făină, cacao, praf de copt, bicarbonatul și puțină sare. Se acoperă compoziția cu o folie alimentară și se lasă la frigider pentru 10 minute.
Se tapetează o tavă cu hârtie de copt, iar într-un bol se pune zahărul pudră. Formăm biluțe din compoziția obținută și le trecem pe fiecare prin zahărul pudră, apoi se așază în tava pregătită.
La cuptor: 190 °C, 10 minute.
Poftă bună!